Intranet de les escoles

Intranet de les escoles de Vilanova i la Geltrú

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Cercador Activitats PAE

Detall de l'activitat

Planetari: El cel de dia i el cel de nit

Programa / Estructura: L'activitat s'adaptarà a les necessitats i interessos de cada grup escolar, a partir d'alguns dels temes que es presenten a continuació: A dins del Planetari treballem l'orientació, notem el moviment diürn i anual, localitzem els planetes visibles aquella mateixa nit, ens fixem en els moviments i canvis de fase de la Lluna, i... a partir de llegendes del cel, coneixem les estrelles i les constel·lacions més importants. A fora del Planetari treballem les fases de la Lluna, els moviments i les distàncies dels planetes del Sistema Solar, i busquem resposta als dubtes relacionats amb l'Astronomia.

Adreçat a: Ed. infantil - P2, Ed. infantil - P3, Ed. infantil - P4, Ed. infantil - P5, Ed. primària - 1r, Ed. primària - 2n

Objectius: - Conèixer el nostre cel nocturn: estrelles i constel·lacions, planetes i la Lluna. - Aprendre a orientar-nos prenent com a referència el cel. - Conèixer una mica més el nostre Sistema Solar.

Preu: 5€ per alumne/a. transferència bancària un cop acabada l'activitat

Dates/Horari: Les dates i els horaris a convenir amb l'escola.

Lloc: A la mateixa escola

Nombre màxim alumnes: 100

Nombre mínim alumnes: 54

Durada: 1h

Coordina: Rat Parellada i Carles Schnabel Tels: 93 771 31 54 - 651 42 68 72 - 685 23 35 75 A/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Organitza: Planetari Fora d'Òrbita - Observatori Astronòmic del Parc del Garraf

Requisits: Cal disposar d'un espai gran (per exemple el gimnàs) per instal·lar el Planetari de 6 metres d'amplada i 4 d'alçada.

Observacions: S'ofereix l'activitat a l'escola per a 3 grups classe com a mínim. Grup classe: 18 alumnes com a mínim. Cada grup classe rebrà un dossier d'activitats i efemèrides del mes.

Gestio de les inscripcions: Un cop hagueu efectuat la inscripció a aquesta activitat a través de l'intranet, l'organitzador es posarà en contacte amb vosaltres per tal d'acordar dates i horaris.

 

Àrea reservada

Contacte